veljača 11

Održan sastanak Plink stanara

Održan sastanak Plink stanara

Održan je redovni sastanak stanara Plinka na kojemu su rezimirane aktivnosti u proteklom periodu i aktivnosti koje su učinjene za bolje uvjete stanovanja. Stanari su istakli svoje potrebe te predložili nove ideje za pozitivne pomake u poslovanju.

Zajedničkim umrežavanjem i savjetovanje u vezi s poslovanjem te razmjenom ideja stanari najbolje mogu jedni drugima biti podrška, pomoć u radu i donošenju odluka, dok je Poduzetnički centar Pleternica koji upravlja inkubatorom, logistička podrška u poslovanju svakome ponaosob.

Upravo ovaj sastanak otvorio je novu aktivnost Poduzetničkog centra Pleternica, a to je terensko savjetovanje, putem kojega će djelatnici centra obići svaki registrirani obrt i poduzeće na području grada, kako bi analizirao stanje na terenu, rezimirao potrebe poduzetnika te prikupio podatke za aktivnu bazu gospodarstvenika. Ovih dana krenuti će kružna obavijest svim gospodarstvenicima radi dogovora termina obilaska. Pozivamo sve koji upravo raspolažu vremenom za razgovor i rezime da nam se prijave sa prijedlogom na: info@plink.hr. 

Arhiva