ožujak 25

Novi stanar PLINK-a, žena poduzetnica!

Novi stanar PLINK-a, žena poduzetnica!
Novi stanar PLINK-a, tvrtka žene poduzetnice, Andrijane Dravec Balog, smjestio se u "Pink office", namijenjen ženama poduzetnicama. 
 
Knjigovodstvo ČIST RAČUN j.d.o.o. tvrtke je osnovana je 2016., u 100% privatnom vlasništvu žene poduzetnice Andrijane Dravec Balog. Osnivanjem tvrtke, ista postaje virtualni stanar PLINK-a, Pleterničkog inkubatora. Nakon tri godine, tvrtka raste i širi se te se pojavljuje potreba za prelaskom iz virtualnog stanara u stanara Plinka, sa vlastitim uredom i ostalim uslugama koje inkubator nudi.
 
Tvrtka je registrirana za računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti i porezno savjetovanje. Prati sve zakonske odredbe kako bi u svakom trenutku moglo dati prave savjete svojim klijentima. 
 
Specijalizirali smo se za j.d.o.o., d.o.o. i obrte, a daljnji plan rada nam je proširivati poslovanja za savjetovanje i drugih poslovnih subjekata koji nisu naši klijenti, a potreban im je savjet ili pomoć, a to se posebno odnosi na one poslovne subjekte koji sami vode svoje poslovne knjige i nemaju knjigovodstvo - izjavila je Andrijana, direktorica tvrtke, ujedno i članica Udruge računovođa i financijskih djelatnika Požega te predstavnik je naše županije u Udruženju računovođa pri HGK Požega.
 

Arhiva