Novosti

Stanar inkubatora Combat arena objavio novi web shop

Od sada cjelokupna ponuda sportske opreme na novom web shopu!

Stanar pleterničkog inkubatora pustio je u rad novi web shop na kojemu nudi široki asortiman opreme za borilačke i ostale sportove. Web shop nalazi se na stranici: https://www.greenhill-sports.hr/ .

Podsjetimo, Combat arena generalni je zastupnik za opremu Green Hill, koja je u više navrata korištena na svjetskim prvenstvima u boksu te Olimpijskim igrama. 

Izdvajamo zapis sa novog web shopa:

Strast prema borilačkim sportovima i sportu općenito, dovela nas je da u rujnu 2020. godine otvorimo internet trgovinu borilačkom i sportskom opremom u gradu Pleternici, Požeško-slavonska županija, Hrvatska.

Cilj nam je profesionalnim i rekreativnim sportašima pružiti kvalitetnu opremu za različite borilačke i timske sportove.

Kroz dugogodišnju suradnju s instruktorima i trenerima raznih borilačkih sportova, stekli smo osjećaj za potrebe i zahtjeve sportaša na svim razinama, od rekreativaca do sportaša koji se natječu na visokoj razini.

Internet trgovina GREEN HILL rezultat je suradnje s njemačkom tvrtkom GREEN HILL GmbH. Combat Arena ekskluzivni je zastupnik opreme Green Hill Sports za Hrvatsku te jedini ovlašteni zastupnik i distributer opreme u Hrvatskoj. Radi se o renomiranom njemačkom brendu koji ima širok spektar opreme za borilačke sportove i sportsku opremu.

U ponudi imamo veliki izbor opreme vrhunske kvalitete za različite borilačke sportove: boks, kickboxing,judo, sambo,muay thai ,MMA,karate.
Nudimo i fitness opremu te opremu za različite timske sportove: lopte za odbojku, lopte za nogomet, lopte za rukomet , nogometne dresove , trenirke, golmansku opremu, itd.

Obratite nam se s povjerenjem. Tu smo zbog Vas!

Attachments
green hil195.31 KB
green hill31.15 KB
green hill27.07 KB