Novosti

Stanar PLINKA Business Depot d.o.o. otvorio svoju novu poslovnicu!

Devetu godinu za redom poduzetnički inkubator PLINK pruža infrastrukturna rješenja i savjetodavnu pomoć poduzetnicima početnicima s područja Pleternice i okolice. Među mladim poduzetnicima koji su iskoristili priliku i sve pogodnosti koje su ponuđene unutar pleterničkog poduzetničkog inkubatora je i Mario Đaković, vlasnik tvrtke Business Depot d.o.o.

Kontinuirani rad i trud uložen u uspješno poslovanje tvrtke posljednjih godina, rezultirali su širenjem opsega posla i otvaranjem nove podružnice u Ulici Stjepana Radića u Požegi. Uz dosadašnje proizvode među kojima su najatraktivniji suveniri sa slavonskim motivima,  Business Depot d.o.o. će u novoj poslovnici kupcima ponuditi i usluge kopiranja, skeniranja i tiska.

- Svaki uspjeh naših stanara pratimo s velikim veseljem pa tako i ovaj bračnog para Đaković. Ovakvi primjeri su dokaz da se inkubacijom u poduzetničkim inkubatorima poduzetnicima i obrtnicima pruža mogućnost da rastu u potpomognutim uvjetima i izađu na tržište jači jer su dio troškova uspjeli prenamijeniti u nova ulaganja – izjavila je Barbara Rudež, direktorica Poduzetničkog centra Pleternica.

Još jednom preostaje čestitati Mariu i Mateji na njihovom hvalevrijednom uspjehu i hrabrosti za proširenje poslovanja te im zaželjeli puno strpljenja i poslovnog uspjeha!  

"